fbpx

Interaktív gyakorló tréning

Úgy érzi már tud valamit, de nem eleget? A gyakorló feladasorok 3 „lépcsője” úgy lett kialakítva, hogy az automata javításnak köszönhetően segítse a felhasználót saját digitális kompetenciáinak felmérésében, a hiányosságok pótlásában és begyakoroltatásában. Módszeresen felkészít a vizsgára, ráadásul ki se kell mozdulnia otthonából.

  • Az első lépcső a szintfelmérés. Egy gyakorlati feladatsort kell megoldani a saját gépen lévő programmal. A megoldások javítását a Sophia vizsgáztató program elvégvégzi.

  • A második fázisban segítséget ad a hibásan megválaszolt feladatok megoldásához. A felhasználó visszakapja a korábban hibásan megválaszolt feladatokat, Sophia megadja a helyes megoldás menetét, amit a felhasználónak meg is kell oldania helyesen.

  • A harmadik, egyben utolsó fázisban segítség nélkül kell megoldani a második fázis kérdéseit, majd kiértékeli az eredményt és azt is megmutatja, mennyit fejlődött a vizsgára készülő az első fázis óta.

A gyakoró feladatsor indításához le kell tölteni és elindítani a Sophia vizsgaszoftvert, majd a vásárolt kódot a "Felmérő teszt" részhez beítni.

A megoldás bármikor megszakítható, később folytatható, de a kód csak csak egyszer felhasználható.

Az interaktív gyakorló tréning tehát egy modul teljes vizsgaanyagát gyakorlati és elméleti feadatokkal lefedő példasor.

 

Interaktív gyakorló tréning rendelése

Search