fbpx

Vizsga jelentkezés

ICDL vizsgát tehetsz online, vagy személyesen bármelyik vizsgaközpontban. Minket Nyíregyházán, a Nyírfa utca 17. sz alatt találsz meg. A bizonyítvány megszerzéséhez legalább 4 modulból kell vizsgát tenned.

Az online vizsga jellemzően úgy történik, hogy a vizsgázó az otthonában a saját számítógépén vizsgázik, hasonlóan ahhoz, mintha egy teremben ülne. Mindeközben a vizsgáztatóval online kapcsolatban kell lenni (pl. Zoom). A kb 30 feladatból álló feladatsort saját gépeden, saját programjaiddal kell megoldanod, 45 perc alatt. A Sophia vizsgaprogram figyeli és elleőrzi a megoldásod, mely 75% tól számít sikeresnek.

Vizsgadíj bármelyik modulból egységesen 4.800.- Ft/db, vizsgakártya regisztráció 9.000.- Ft. Vizsgakártya regisztráció és 4 db vizsga együttes vásárlása esetén 1 próbavizsga választható ajándékba.

Egyszeri regisztrációs díj. Ha még sosem vizsgáztál, akkor ezt a mezőt ki kell pipálnod.

A "Tovább a fizetéshez" gomb megnyomásával elfogadom a PC-School Kft és a SimplePay adatvédelmi és adatkezelési szabályzatait, és hozzájárulok, hogy azok a Sophia vizsgaprogramba rögzítésre kerüljenek.

Kapcsolati lehetőségek

4400 Nyíregyháza, Nyírfa u 17

  • dummy(+36 42) 406-968

  • dummy(+36 20) 337-1927

  • dummy info@ecdlonline.hu

Hírlevél

E-mail címedre időnként szakmai újdonságokat, érdekességeket küldünk

Search