fbpx

Elállási tájékoztató

Elállási/Felmondási jog

Ön 3 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni az icdlonline.hu -n kötött szerződéstől.

Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 3. nap elteltével jár le, amikor a tananyagot az Ön részére aktiválták.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Kuknyó Zoltán E.V.  / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll a szerződéstől, Kuknyó Zoltán E.V. a kifizetett teljes vételárat bankszámlaszám és számlatulajdonos nevének megadását követően banki átutalással téríti meg legkésőbb az elállást követő 14 (tizennégy) napon belül.

Ön köteles minden weblapról származó anyagot letörölni. A tananyagokról másolat nem készíthető, másnak át nem adható. Az ebből eredő károkat köteles megtéríteni.

 

Search