fbpx

Általános Szerződési Feltételek (ASZF)

TELJES ASZF LETÖLTÉSE

/Részlet

Tisztelt Vásárlónk!

A jelen Általános Szerződési Feltételek az icdlonline.hu (korábban ecdlonline.hu) (kuknyó Zoltán E.V., Nyilvántartási száma: 59399010) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatást igénybe vevő ügyfél jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

Amennyiben Ön vásárlója, aktív felhasználója kíván lenni a ecdlonline.hu  oldalnak, tisztelettel kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben annak minden pontjával egyetért, és magára nézve kötelező érvényűnek fogadja el. Ez azért különösen fontos, mert a ecdlonline.hu oldal nyújtotta szolgáltatások igénybe vételével vagy regisztrációjával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a jelen Általános Szerződési Feltételeket és az ebben foglalt adatkezelési elveket, és ezek minden pontjával egyetért.

Ha oldalunk működésével, megrendelési vagy fizetési folyamatával kapcsolatosan bárminemű kérdése vagy észrevétele merül fel, vagy hibásan adott meg rendelést vagy egyéb adatot, a megadott elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésére.

Search