fbpx

Próbavizsga menete

Próbatesztre lehetősége van akár regisztráció, regisztrációs kártya (vagy vizsgakártya szám) nélkül is. Remek lehetőség szintfelmérésre minden következmény nélkül. 75%-nál jobb eredmény esetén bátran regisztrálhatsz ICDL vizsgára, ettől rosszabb eredmény esetén viszont további felkészülés javasolt. Ehhez javaslom a weblap tananyagait!

Hogy zajlik az online próbavizsga?

  1. Minden modulhoz külön-külön próbavizsga tartozik, melyeket a saját számítógépeden kell megoldanod.
  2. A próbavizsgák egyszer indíthatók el, de félbehagyhatók. Kb 70-100 kérdést tartalmaz, melyek a vizsgakérdésekhez nagyon hasonló tesztek vagy gyakorlati feladatok.
  3. A próbavizsgához le kell tölteni és elindítani a Sophia vizsgaszoftvert.
  4. Indítás után a Próbavizsga részt választva a emailen kapott kódod megadható. A belépési kódot rendelés és fizetés jóváhagyása után küldjük e-mail címedre.
  5. A "Folytassa" gomb után megjelennek a vásárolt tesztek. Válaszd ki, hogy melyik tesztet szeretnéd elindítani! Vásasztásod  az "OK" gombbal kell véglegesíteni.
  6. Ezután olvasd el figyelmesen a tudnivalókat a próbavizsgával kapcsolatban, majd a teszt indulhat. 

A "Teszt indítása" gomb után várj egy keveset, hogy a feladatok előkészítése megtötrénjen. Lassú internet esetén ez akár 1 perc is lehet.

Miután végeztél a feladatok megoldásával, akkor azt a rendszer automatikusan kiértékeli, a helyes megoldásra javaslatot ad.

A próbateszt díja: 4.000 Ft/db 

Próbavizsga rendelés

 

Search